Propers esdeveniments

Celebració de l’Assemblea Ordinària de la Demarcació de BLL/G/AP PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 30 de novembre de 2010 23:46

El passat 6 i 7 de novembre, a la Casa de Cultura de Martorell, es va celebrar l'Assemblea Ordinària de la Demarcació de BLL/G/AP d’aquest any 2010, així com el plenari i l’aprovació de nous càrrecs i comiat dels que marxen.

Van assistir gairebé 100 caps (1/3 aprox dels caps de la demarcació) d'11 dels 16 agrupaments de la demarcació. L’acte va comptar amb la presència del l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve acompanyat pel regidor de Joventut, Albert Fernández i la regidora d’Esports, Núria Canal.

L’alcalde de Martorell va adreçar unes paraules de benvinguda als joves assistents, tot recordant el seu pas per l’Agrupament Escolta Joan XXIII de Martorell des dels seus inicis, sent un dels fundadors del moviment escolta a la població, la seva experiència com a cap del 1963 a 1973. Esteve va comentar també el pas per l’agrupament d’altres regidors de l’actual equip de govern i va encoratjar a seguir aprofundint en l’escoltisme.

Més informació

Els càrrecs que varien són el següents:
  • Com a Comissari/a de Demarcació entra l’Aïna Rosal i Serra i surt Arnau Casanovas i Massana.
  • Com a Secretària i Animadora de la Fe de Demarcació surt la Gemma Montoliu i Valor
  • Com Administrador de Demarcació surt Sergi Ocaña i Llanes.
  • Com a Responsables Pedagògics de Demarcació entra la Mònica Ortiz i Hernández i el Marc Boj i Vivó i surt la Lluna Bravo i Pérez.

Donem la benvinguda a les noves incorporacions als càrrecs i les gràcies a tots aquells que deixen la seva tasca dintre la Demarcació!

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar


Notícies recents

Notícies MEG


Funciona amb Joomla!. Programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.