Propers esdeveniments

Els trucaires vàrem ser a la Clarotada PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 3 de juliol de 2012 14:53

Els trucaires hem participat durant aquest cap de setmana a la Clarotada 2012 juntament amb escoltes i animadors procedents d’agrupaments escoltes de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge. Aquesta trobada ha tingut lloc a Valls i La Riba. Les altes temperatures no han impedit que la trobada fos un èxit.

Clarotada 2012 - Valls - La RibaLa trobada ha servit per conèixer altres joves que, com nosaltres, formen part d’agrupaments escoltes i guies, encara que d'associacions diferents. La gimcana gegant que va tenir lloc a Valls dissabte al matí va evidenciar aquest fet, omplint els carrers de joves amb fulard i amb ganes de transformar el seu entorn. Entre les diferents proves de la gimcana, vàrem participar a breus tallers formatius, sobre temes com teatre de l’oprimit, sobirania alimentària o resolució de conflictes. Al vespre, ens vàrem dirigir cap a La Riba, on vàrem realitzar una acampada i gaudir d'un concert.

Diumenge al matí va tenir lloc l’activitat central de la trobada: la construcció d’un tallafoc als boscos de La Riba amb l'ajuda de l'ADF de La Riba, ben a prop de la zona que va cremar el 2011.

 

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar


Notícies recents

Notícies MEG


Funciona amb Joomla!. Programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.