Propers esdeveniments

Unitat de Truc
Projecte de recuperació de la Font del Violí PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 26 d'octubre de 2012 15:54

Font del ViolíEl curs passat amb la unitat de Truc vàrem realitzar un projecte amb la col·laboració de l’ADF de Masquefa i el suport de l'Ajuntament que consistia en la recuperació del camí i l’entorn de la Font de Violí (Masquefa), al costat del cementiri vell. L'objectiu era recuperar el camí que va a la font i l’esplanada que hi ha al voltant per habilitar-la com a zona de passeig i pícnic.

La primera fase es va finalitzar, en la que es realitzen tasques de desbrossament i neteja de l’entorn de la font. La segona fase de senyalització del camí i habilitar una zona pícnic va quedar pendent.

L'experiència va ser satisfactòria tot i que només vàrem poder fer les tasques de desbrossament i neteja. El fet de no poder emprar eines de motor pel risc d'incendi ens va fer alterar el plantejament inicial. La calor tampoc no va ser una gran aliada en el nostre projecte de servei, però amb esforç i constància vàrem aconseguir acabar-ho!


Truc 2011-2012

Aprenem a ser útils i a fer servei

  
Els trucaires vàrem ser a la Clarotada PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 3 de juliol de 2012 14:53

Els trucaires hem participat durant aquest cap de setmana a la Clarotada 2012 juntament amb escoltes i animadors procedents d’agrupaments escoltes de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge. Aquesta trobada ha tingut lloc a Valls i La Riba. Les altes temperatures no han impedit que la trobada fos un èxit.

 
Celebra Sant Jordi amb els trucaires PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 23 d'abril de 2012 10:18

Durant el dia d'avui pots venir a buscar la teva rosa i punt de llibre a la parada que munten els trucaires a la Plaça de les Hores.

Que tingueu molt bona diada!

 
De mica en mica, s'omple la pica PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 5 de setembre de 2011 21:35

Quan estàs a punt de marxar de campaments, els companys sempre et miren com dient: Et perdràs una setmana de vacances per anar a fer el hippy a la muntanya?

 Notícies recents

Notícies MEG


Funciona amb Joomla!. Programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.